Het oude schoolgebouw SO Fier wordt gesloopt

Het oude schoolgebouw SO Fier wordt gesloopt

14 september 2017

winklerlaan2

Het oude schoolgebouw van SO Fier wordt gesloopt

 

13 SEPTEMBER 2017 - Ons voormalige schoolgebouw aan de Winklerlaan 79 wordt volgende maand gesloopt. Zo komen we weer een stapje dichterbij een mooi passend gebouw SO voor onze leerlingen!

 

Het nieuwe SO Fier wordt gebouwd op de plek van het oude gebouw. Met de architecten overleggen we geregeld over de ontwerpschetsen. Zodra het ontwerp definitief  is, laten we het zien op onze schoolwebsite.

 

De afgelopen maanden hebben we ook geregeld overlegd met de gemeente en met onze oude buren aan de Winklerlaan. Over hoe de nieuwe school er globaal uit komt te zien, en over de aankleding van het plein en het groen om de school. Er komen ook twee grote gymzalen bij.

 

Fijn om te merken dat de mensen die aan de Winklerlaan wonen, zo betrokken zijn bij de school. Op 3 oktober verwelkomen we ze in SO Fier aan de Stroyenborchdreef. Op deze inloopavond wordt ook de stand van zaken weer toegelicht.

 

De sloopwerkzaamheden aan de Winklerlaan beginnen op 6 oktober 2017. Het afbreken van de oude school duurt ongeveer twee maanden. Als alle rommel is opgeruimd, gaat de bouw van start: dat wordt 2018. We hopen uiteindelijk in 2019 te verhuizen naar het nieuwe schoolgebouw.

 

« terug naar het nieuws-overzicht