update nieuwbouw SO Fier aan Winklerlaan

update nieuwbouw SO Fier aan Winklerlaan

26 april 2018

impressie nieuwbouw 2

 

 

Update nieuwbouw SO Fier april 2018

 

 

 

Zoals de meesten van jullie wel weten, maar wellicht niet alle nieuwe ouders en kinderen, krijgen wij een nieuw schoolgebouw! Dit gebouw zal aan de Winklerlaan in de wijk Tuindorp komen. Dit is ook de plek waar ons schoolgebouw eerst stond. De huidige locatie in Overvecht is een tijdelijke locatie totdat we terug kunnen verhuizen. Op dit moment  zijn de sloopwerkzaamheden klaar en is het definitieve ontwerp ook ingediend.

   

Op de tekening hierboven kunt u zien hoe het schoolgebouw er vanuit de weg uit zal komen te zien. Waar eerder het speelplein aan de achterkant van de school was zal deze nu aan de voor- en zijkant komen zodat het gebouw wat verder van de weg af ligt. Voor de school komt een hek dat groen begroeid zal zijn. In tegenstelling tot het oude gebouw komt er nu ook een verdieping bovenop.

 

 

Op de tekening hierboven kunt u goed de vorm van het nieuwe gebouw zien. Aan de linkerkant komen alle lokalen, in het midden de centrale entree en aan de rechterkant komen twee sportzalen. Eén ervan voor eigen gebruik en de ander zal gebruikt gaan worden door scholen en bewoners uit de buurt.

 

Op dit moment loopt de aanbesteding om een goede aannemer te vinden. Wanneer alles volgens planning verloopt zal de bouw na de zomervakantie van 2018 starten en hopen we in augustus 2019 in ons nieuwe gebouw te starten.

 

« terug naar het nieuws-overzicht