Update Nieuwbouw Winklerlaan

Update Nieuwbouw Winklerlaan

21 december 2018

bij hek

Eerder konden wij u vertellen dat het moment van starten van de nieuwbouw steeds dichterbij kwam. Graag waren wij net voor de kerstvakantie begonnen maar door enkele bezwaren is dit opgeschort. Wij hopen zo snel mogelijk in het nieuwe jaar daadwerkelijk te kunnen beginnen want we kijken wel echt uit naar het nieuwe gebouw!

De handtekeningen onder het contract tussen het bouwbedrijf en ons schoolbestuur zijn inmiddels gezet dus dat het nieuwe gebouw er echt gaat komen dat is zeker.

Kort geleden hebben twee kinderen van onze school bij alle buren een brief bezorgd met daarin de boodschap dat wij er zin in hebben om daar weer naar school te gaan. Gelijk hebben we in deze brief alle buren fijne feestdagen toegewenst.

                           

Met de leerlingen uit de leerlingenraad hebben we bedacht dat het leuk zou zijn om straks een koker in de grond te stoppen voordat de vloeren erop komen zodat er iets bewaard blijft uit deze tijd en hoe leuk zou het dan wel niet zijn dat over héél véél jaren wanneer deze school weer vervangen moet worden deze koker weer opgegraven wordt met brieven en tekeningen van kinderen uit 2019? Alle kinderen krijgen de kans om iets moois te maken voor in de koker!

Binnen het team zijn we ook begonnen met nadenken over de inrichting van het nieuwe gebouw. Wat voor stoelen en tafels zouden we bijvoorbeeld willen en hoe komt het plein er uit te zien? Een kleine afvaardiging van het team heeft al een aantal meubelleveranciers bezocht en nu gaan we binnen het team praten over de eisen die we stellen aan het meubilair. Wanneer dit allemaal wat duidelijker wordt zullen er ook wat proefsetjes in de school komen te staan zodat we ook kunnen ervaren hoe het echt zit en werkt voordat we ze definitief gaan bestellen.

We hopen u in de nieuwsbrief voor de volgende vakantie wat foto’s te kunnen laten zien van de start van de bouw en het begraven van de buis met onze brieven en tekeningen.

« terug naar het nieuws-overzicht