Update nieuwbouw Winklerlaan

Update nieuwbouw Winklerlaan

14 juli 2018

afbeelding tekenwedstrijd

Update Nieuwbouw

Inmiddels is de zoektocht naar een nieuwe aannemer bijna klaar. Er is een aannemer geselecteerd en hiermee zitten we in de afrondende fase. Helaas is het zo dat er doordat er overal in Nederland volop gebouwd wordt lange wachttijden zijn ontstaan voor bepaalde bouwmaterialen zoals heipalen die we toch echt nodig hebben. Dit betekent dat we eigenlijk al wel zeker weten dat de geplande verhuizing in de zomer van 2019 niet gehaald zal worden.

In de leerlingenraad is er het afgelopen jaar ook flink meegedacht over de nieuwe school. Zo is er gewerkt aan een kunstwerk waarbij bouwmaterialen uit de oude school weer hergebruikt zullen gaan worden. Hierover vertellen we een andere keer meer.

 

Ook hebben de kinderen uit de leerlingenraad van de onder- en middenbouw een mooie folder gemaakt voor de ouders. Om ze  alvast wat te vertellen en te laten zien over de nieuwe school. Deze folder staat in onze nieuwsbrief van juli 2018.

Wanneer je nu zou gaan kijken op de locatie waar de oude school stond en ook de nieuwe komt zie je één grote zandvlakte. Dat betekent voor de bewoners in de buurt dat er al best wat overlast is geweest. Om het leed een beetje te verzachten hebben we de buren daarom op vrijdag 29 juni een mooie kleurplaat en bloem aangeboden. Uit iedere middenbouwgroep is een winnende tekening gekozen. Kylian, Danitsya, Jaiden en Koen hebben in hun klas gewonnen. Van deze 4 kleurplaten hebben we er één gemaakt.

De winnaars die dat wilden mochten mee om de winnende tekeningen met een bloem te aanbieden bij alle woningen tegenover de nieuwe school:

                                              

« terug naar het nieuws-overzicht