Kennismaking en oriëntatie

DSC 5067Het kan zijn dat de huidige basisschool van uw kind, onvoldoende antwoord kan geven op de ondersteuningsvragen die uw kind stelt. In dat geval kan het zo zijn dat uw kind Speciaal Onderwijs nodig heeft. Is uw kind niet aangewezen op speciaal onderwijs ? Dan zoekt de school naar een andere (reguliere) school die de juiste begeleiding kan bieden. Dit gebeurt in overleg met u.

Wij zijn de aangewezen SO-school voor kinderen uit de samenwerkingsverbanden SWV Utrecht PO (gemeente Utrecht) en Passenderwijs (regio Utrecht West: gemeenten De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht en Woerden). 

U kunt altijd een afspraak maken om eens te kijken op onze school, zodat u een indruk heeft van de manier waarop wij werken. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een oriënterend gesprek.

Voordat onze school uw kind toe kan laten, moet de huidige school bij het samenwerkingsverband een toelaatbaarheidsverklaring aanvragen. Deskundigen adviseren vervolgens het samenwerkingsverband of uw kind Speciaal Onderwijs op onze school nodig heeft. Meer over deze volgende de stap in het proces vindt u op de pagina over het aanvragen van een toelaatbaarheidsverklaring.

Is de toelaatbaarheidsverklaring al afgegeven ? Dan kunt u direct door naar aanmelding en plaatsing.